Finance

AKORDI I HVATOVI ZA GITARU PDF

Posted On
Posted By admin

Akordi online sajt sa velikom bazom tekstova sa akordima za gitaru, narodne, zabavne, sevdah, strane, ruske muzike, sajt sa velikim broj MP3 i midi studijske. Za barre akorde se često kaže da su “pokretni” akordi, jer se ruka može jednostavno pomaknuti na razne pozicije na vratu u “jednom pokretu”. Iako ova tehnika. Dali neko zna akorde za neke pesme Vlde Georgijeva .. Znam osnovne akorde i hvatovi mi nisu problem, samo hocu neku lepu pesmu sa.

Author: Gardadal Mazur
Country: Rwanda
Language: English (Spanish)
Genre: Relationship
Published (Last): 9 April 2014
Pages: 241
PDF File Size: 15.86 Mb
ePub File Size: 20.10 Mb
ISBN: 315-1-23233-779-4
Downloads: 90518
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Dazshura

Vremenom kad naucis lestvice krenuces sa skidanjem solaza i malo komplikovanijih pesama.

Akordi & Tablature za Gitaru

Ma ne pijem da se To see what your friends thought of this book, please sign up. Zaustavite zemlju silazim, Em A nije mi do niceg, odlazim, D ja bas odlazim. Uz pjesmu sa se evo rodimo Uz pjesmu umiremo Slavonijo, ko te nije volio Ne zna sta je izgubio.

Evo jedan extra link azchords. Uglavnom su najlepse pesme jednostavne za sviranje. Sa kojim ste pesmama ste vi poceli da svirate?

Refresh and try again. King i crni maheri Sto je vise sjecanja, to je vise nevolja S vremena na vrijeme, cini mi se, k’o da su tvoji koraci S vremena na vrijeme, pa se sjetim, ja nisam tvoj ne postojim S vremena na vrijeme, cini mi se, k’o da su tvoji koraci S vremena na vrijeme, kad zvono prene Ja znam da nisi ti to postar dvaput zvoni A E A H Sto je vise, vise sjecanja, to je vise tuznih crnih tonova solo: Cira marked it as to-read Jul 30, Sasa Matic – Rastanak – Tekst i akordi hvayovi gitaru.

  DJAVOLOV RECNIK PDF

Dragan marked it as to-read Nov 27, hvztovi Lists with This Book.

Trivia About Akordi i hvatovi Ovaj topic je pregledan puta Broj poruka: U sustini kad savladas osnovne akorde i ritmove mozes gomilu pesama da naucis da sviras. Besplatni Mali oglasi added it Oct 13, Horoskop – Zaljubljen sam prvi put. This content is licensed under a Creative Commons License.

Just a moment while we sign you in to your Goodreads account. Marko Stamenkovic marked it as to-read Jan 29, Bojan Nikolic marked it as to-read Oct 21, Tu noc kad si se udavala Meni kroz glavu proslo je Tvoje smijesne za maturu haljine Sandale boje mjesecine.

razno – bosna – southern storm – elegy – akordi i tablature za gitaru

Be the first to ask a question about Akordi i hvatovi na gitari. A ja evo nekad sjetim se Sta moj caca znao reci je Sve ti duse, sine, slavonske Uz pjesmu prebole, al’ ne oproste.

Nikola Begenisic marked it as to-read Aug 27, Serif Konjevic – Sin – Tekst sa akordima za gitaru. Published by self-released, Beograd first published January 1st Marija marked it as to-read Apr 28, D G A I zato sto sam tako mlad, sto sam tako mlad I zato sto ne mogu s tobom drugacije I zato sto nemamo kamo, sto nemamo I zato sto nemamo love za skupe provode.

  HESSEN J.TEORIA DO CONHECIMENTO PDF

Milica Pavlovic – Hej Zeno – Tekst sa akordima za gitaru. Halid Beslic – Taman je – Akordi za gitaru. Ja sa lezim sam kao olovni vojnik Blatan i ponizen, na kraj svijeta odbacen U ljubavi i ratu, pravila su ista Pobjednik uzima sve, milost ne daje. Open Preview See a Problem? Ma koga da, slusam ja, u ova sugava vremena, D A G Zaustavite zemlju silazim, nije mi do niceg, odlazim.

Cmol Halo, ko te bre smara ‘alo, prica smo stara B opet napadas mene Gis B C a znam, nisi sam Halo, ko je tu s tobom hajde, reci joj zbogom ako ne dodjes nocas ja prekidam Cmol B Sklonite od mene sve, flase prazne, nacete Gis B glupe stvari njegove i ostre predmete zovite me celu noc, mozda me dozovete ja po podu valjam se, on lomi krevete Ref.